Öztürk'e veda yemeği düzenlendi

Öztürk

Sulakyurt İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Bilal Öztürk`ün Çankırı İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü`ne Ziraat Teknikeri olarak tayini çıkması nedeniyle veda yemeği düzenlendi.

GENİŞ KATILIM OLDU

Sulakyurt İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Bilal Öztürk’ün Çankırı İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü’ne Ziraat Teknikeri olarak tayini çıkması nedeniyle veda yemeği düzenlendi. Kırıkkale’de bir restoranda düzenlenen veda yemeğine Sulakyurt Kaymakamı Harun Kazez, Belediye Başkanı Ali Şahin, ilçe Milli Eğitim Müdürü Nazmi Bayram, Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Ahmet Tamkoç, Kırıkkale il Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü’nden Şube Müdürü Jale Ödemiş, Sulakyurt’taki kamu kurum ve kuruluşlarında görevli daire amirleri, diğer ilçelerdeki Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürleri ile çok sayıda diğer davetliler katıldı.

 

30 YILDIR GÖREV YAPIYORDU

Kaymakam Kazez, burada yaptığın konuşmada, yaklaşık 30 yıldır ilçede görev yapan İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Bilal Öztürk’ün tarım, hayvancılık ve diğer alanlarda ilçede önemli hizmetlere katkısının olduğunu söyledi.İlçe Kaymakamlığı, Sulakyurt Belediyesi ve İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü yöneticileri ve personeli tarafından Öztürk’e plaket ve çeşitli hediyeler verildi.Kendisi için veda yemeği düzenlenen İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Bilal Öztürk görüşmeler esnasında zaman zaman duygulanarak gözyaşlarına hakim olamadı. İlçe Müdürü Bilal Öztürk ilçede uzun yıllar görev yaptığını ve aradan geçen bu uzun süre sonrasında ilçeden ayrılmanın kendisi için çok zor olduğunu söyledi. Belediye Başkanı Ali Şahin de Öztürk’e bundan sonraki görev yerinde başarılar diledi.



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü